Startsida / Inlägg

Kräma dig mager som en vinthund

av Petra Weiss

rby-bliss-fat-girl-six-packSmal av en kräm? Skrubbad till perfektion? Fram-smörjd tvättbräda?Moaha ha ha ha! Om det funkade hade jag redan varit smal som en vinthund och slät som en nyplockad persika. Men märkligt nog finns det ändå något fantastiskt lockande hos Bliss serie FatGirl. Och då menar jag inte att de är hyllvänliga, för vem vill ha produkter i badrummet som skriker ut ”Ja! Jag erkänner! Jag är fet! Och desperat! Och jag orkar inte träna bort ett enda kilo så jag köper dyra krämer istället!” Nej, det är alltså inte det. Kanske är det dofterna, den krämiga konsistensen eller så är det de makalöst bra produktnamnen. (man kan ju stänga badrumsskåpet). Oavsett vilket så tänker jag smörja in mig med dem precis lagom till sommaren och om de, mot all vett och sans, funkar, lipar jag åt min vanvettigt fula crosstrainer som tar upp halva vardagsrummet. Och krämar lite till.

FatGirl serien får sällskap av nya Sixpack lagom till våren. Pris: 375 kronor.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Tobias Johannesson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB