Startsida / Inlägg

Spa med tystnadsplikt

av Petra Weiss

Är du sugen på att knåda superkändisar och smörja in dem i exklusiva krämer? Då kanske du har chansen när lyxiga Upper House Spa & Relax öppnar i Gothia Towers i Göteborg. Spat går nu ut och söker medarbetare med tystnadsplikt som kan ta emot världsstjärnor som vill relaxa innan de går ut på scenen – eller vanliga dödliga som har råd att gå till spat som kommer ha tre pooler, ett hamam, flera behandlingsrum och ett gym.

Karin_Björning_Engström_White

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB