Startsida / Inlägg

Väldoft i påskägget

av Petra Weiss

PR Visual - John Varvatos ARTISAN BLACK 300dpiSkippa godiset i mannens påskägg i år. Istället tycker jag att du ska lägga i den nya doften från John Varvatos, Artisan Black. Jag vet att vi sällan skriver om produkter för män, men den här kan jag bara inte låta bli att tipsa om. Vansinnigt god doft som är både fräsch, sensuell och kryddig på en och samma gång. Det som har blandats i denna gobit är bland annat mandarin, Meyer-citron och italiensk blodapelsin, vild timjan, thaibasilika och mynta, svarta vinbär, rabarber, tunisisk neroli, marockansk apelsinblomma, arabisk jasmin, nigeriansk ingefära, kardemumma, trä- och mysknote, läder och patchouli. Bland annat för listan är lång. Pris 645 kr/75 ml EdT,

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg, Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB