Startsida / Inlägg

Väldoft i påskägget

av Petra Weiss

PR Visual - John Varvatos ARTISAN BLACK 300dpiSkippa godiset i mannens påskägg i år. Istället tycker jag att du ska lägga i den nya doften från John Varvatos, Artisan Black. Jag vet att vi sällan skriver om produkter för män, men den här kan jag bara inte låta bli att tipsa om. Vansinnigt god doft som är både fräsch, sensuell och kryddig på en och samma gång. Det som har blandats i denna gobit är bland annat mandarin, Meyer-citron och italiensk blodapelsin, vild timjan, thaibasilika och mynta, svarta vinbär, rabarber, tunisisk neroli, marockansk apelsinblomma, arabisk jasmin, nigeriansk ingefära, kardemumma, trä- och mysknote, läder och patchouli. Bland annat för listan är lång. Pris 645 kr/75 ml EdT,

Kategorier Dofter | Kommentera här!
Taggar John Varvatos

Apoteket AB har nominerat vår egen Agneta Elmegård som 'Årets skönhetsskribent 2015'!
Apoteket AB nominerade 2015 Agneta Elmegård till 'Årets skönhetsskribent'!

Agneta Elmegård Akademikliniken Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder Face Stockholm Kate Moss L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics nagellack nischparfym parfym Rosa Bandet solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop the Bodyshop Weleda

Följ på Bloglovin

Senaste inläggen
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB