Startsida / Inlägg

Karolina Kurkova -The Perfume

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Tjeckiska toppmodellen Karolina Kurkova har blivit med en egen parfym. ”The Perfume” heter den rätt och slätt. Tillsammans med LR Health & Beauty System har hon tagit fram en egen doft som hör en stjärna till. Och hon är inte ensam i kändisstallet hos det tyska direktförsäljningsföretaget. LR har tidigare gett ut parfymer tillsammans med Heidi Klum, Marcus Schenkenberg och – hm Bruce Willis. Bland andra.
Karolina Kurkovas nya doftserie The Perfume innehåller bland annat parfymolja på roll on (parfym absolu) och bodymist.
Karolina Kurkovas nya doftserie The Perfume innehåller bland annat parfymolja på roll on (parfym absolu) och bodymist.
Huvudingredienserna i Karolina Kurkovas parfym är jasmin, tuberos, vanilj och honung. Och ja, den är söt. Ogruvligt söt. Visst, Kurkova är söt. Mer snygg än söt. Träffade henne på ett gallej i Frankrike; Artists for Peace and Justice, så jag vet vad jag talar om. Schnygg.
Karolina Kurkova och Agneta Elmegård på Artists for Peace and Justice
Karolina Kurkova och Agneta Elmegård på Artists for Peace and Justice
Gillar ni Lady Gagas parfym ”Fame” så kommer ni att gilla Kurkovas. För mig luktar det tant lång väg. Om båda. Parfymerna alltså. Men vem är jag att döma? Tantparfymer är ju inne nu bland den yngre generationen har jag fått höra. Så jag viker mig. Go for it Karolina.
För några år sedan gjorde LR international en doft tillsammans med tyska supermodellen Nadja Auermann. Det var grejor det! Grönt te och aloe vera. Jag älskar den! Mer drag i den faktiskt. Eller mer min stil kanske. Come back Nadja.
Nadja Auermann och Karolina Kurkova har vissa likheter! Båda har släppt en parfym för LR International
Nadja Auermann (bilden) och Karolina Kurkova har vissa likheter! Båda har släppt en parfym för LR International

Apoteket AB har nominerat vår egen Agneta Elmegård som 'Årets skönhetsskribent 2015'!
Apoteket AB nominerade 2015 Agneta Elmegård till 'Årets skönhetsskribent'!

Agneta Elmegård Akademikliniken Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder Foundation Kate Moss Kim Kardashian L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo the Bodyshop The Body Shop Weleda

Följ på Bloglovin

Senaste inläggen
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB