Startsida / Inlägg

N.A.D världens första dermanutraceuticals

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Jag gillar piller. Speciellt de som gör en snygga! Har regelbundet knaprat Imedeen tills Nimue bioscience lockade med de här svindyra tabletterna N.A.D.+ Nu kör jag båda. Vågar inte sluta. Det kostar att ligga på topp. Jag har träffat grundaren, sydafrikanen, Gys de Plessis några gånger. Vi kan sitta i timmar och diskutera ingredienser, enzymer, vitaminer och mineraler. Jag får aldrig nog av att lyssna till hans forskning om åldrandets mysterier och hur man kan förebygga dem.

Sydafrikanen Gys de Plessir från Nimue läkaren bakom världens första  snygg piller
Sydafrikanen Gys de Plessis från Nimue, läkaren bakom världens första snygg-piller som ska dämpa inflammationer och hjälpa kroppen att åldras varsamt.

….Hallå där Gys du Plessis läkare från Nimue Bioscience i Johannesburg, Sydafrika.

Du har skapat världens första dermanutraceutical-tablett för ett hälsosamt åldrande. Vad är det här för någonting?

”N.A.D + är ett unikt antioxidantkomplex som i studier visat sig hindra inflammatorisk skada på cellerna och eliminerar fria radikaler i kroppen. Låggradiga inflammationer är det som orsakar mest skada i kroppen så att cellerna dör tidigare än de ska”.

N.A.D utvecklade i Sydafrika
N.A.D utvecklade i Sydafrika. 60 tabletter kostar 798 kr.

Vad innehåller tabletterna?

– Det är en specialdesignad tablett med 17 aktiva ingredienser av vitaminer, enzymer, peptider och örter. Ett antioxidant komplex som hindrar inflammationer. Ett andra komplex som verkar avgiftande på levern så att den kan göra sig av med toxiner och ett tredje komplex som förstärker ämnesomsättningen och alstrar energi i cellerna.

Men får man inte i sig alla näringsämnen med maten?

” Det där är en enda stor missuppfattning. Läkare och forskare som säger att maten innehåller all näring vi behöver vet inte vad de pratar om. Jämför man dagens råvaror med de näringsämnen som de innehöll för bara femtio år sedan så har näringshalten i de flesta fall mer än halverats”.

Vad kan man förvänta sig för resultat av att äta dermanutraceuticals?

”Först kan man få en lätt utrensningsreaktion när kroppen gör sig av med toxiner. Sedan får man förbättrad återfuktning av huden. Studier visar att cellernas livslängd ökar och att preparatet har DNA-skyddande egenskaper”.

Rundabordetsamtal med Nimue-teamet från Sydafrika
Rundabordetsamtal med Nimue-teamet från Sydafrika
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB