Startsida / Inlägg

Snygga skor med långa fransar

av Petra Weiss

image003Det är fullkomligt obegripligt varför jag la in den här bilden. Men jag var bara tvungen. Jag vill ju VETA vad de där fantastiskt snygga skorna, som ingen människa kan gå i utan att vingla runt som Bambi på rysk vodka, har för mystiskt samband med Cliniques nya mascara. Är det för att den smala gröna hylsan är nästan exakt lika lång som klacken?
Är det för att man får långa fransar om man har högklackade skor? (det är så kört för mig)
Är det för att man inte FÅR köpa mascaran om man inte samtidigt har höga klackar? Kanske är den enbart skapad för de där kvinnorna som bara sitter ner hela tiden och när de ska förflytta sig från punkt A till punkt B så gör de det genom att hålla under armen på någon underskön yngling?
Missförstå mig inte nu, jag gillar Cliniques mascaror, och jag fullkomligt älskar reklam som är helt wacko. Det livar liksom upp lite. Jag antar att jag ska vara glad och tacksam över att det inte är en naken tjej som visar hur långa ögonfransar hon har med den här mascaran. Då hade jag kanske trott att jag måste gå runt naken för att få långa fransar.

Nu råkar High Impact Waterproof Mascara vara just vattenfast och där måste jag dessvärre lägga in mitt veto. En gång i tiden för så länge sen att jag inte ens orkar räkna, så vinglade jag runt i exakt såna här skor, ofta ograciöst hängande på en underskön ynglings arm, och jag vet med säkerhet att de inte är vattenfasta. Men jag antar att ett par gummistövlar inte hade sett lika sexiga ut på bilden.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Marlon Appelgren, Frida Westergård och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB