Startsida / Inlägg

Tonade läppar med Dior

av Petra Weiss

 

BACK_2528354aDior tycks inte kunna bestämma sig för om höstens hetaste läppar är knallröda eller naturligt nude. Så de kör en spännande kombo istället.På visningarna för hösten gick de emot strömmen av mörka, dramatiska läppar och lät modellerna ha läppar som ”stänkts ner” eller tonats med knalligt rosa-rött i mitten för att därefter blekna för att vara helt färglösa vid konturerna. Ovanligt? Absolut. Snyggt? Nja.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB