Startsida / Inlägg

Mirakelglosset som gör dig extra kyssvänlig

av Petra Weiss

blissglossKäkat vitlök till lunch, längtar efter en mintpastill och har någon annans läppar väldigt nära? Nema problema, menar spamärket Bliss, som lanserat Fabulips glossy balm. Det här är inget vanligt gloss, utan glosset för dig som både vill ha kyssäkta läppar – och en trevlig andedräkt. Under förutsättning att du vallar på glosset precis innan du ska ha närkontakt, vill säga.

Fabulips finns i tre olika nyanser med lika många dofter – pepparmint som är ljust beige, vaniljmint som är hallonrosa och citrusmint som drar åt aprikos. Förutom mintcomplexet innehåller glosset sheasmör, vitmin E och närande oljor. Pris 129 kronor och du hittar det bland annat här.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Tobias Johannesson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB