Startsida / Inlägg

Svenska Idun Minerals släpper sommarkollektion

av Petra Weiss

20130221_Idun_Produkt31732Jag är personligen inget fan av mineralsmink, men svenska Idun Minerals är ett spännande märke som har både skuggor och rouge som jag gillar. Märket ska passa alla hudtyper och består till 100 % av högrenade mineraler. Det betyder att de är renade från bland annat nickel, krom och mikroorganismer. Basprodukterna är fria från talk, olja, silikon, parfym, bismuth eller konserveringsmedel så som parabener – 20130221_Idun_Produkt3166920130221_Idun_Produkt31682ämnen som kan orsaka klåda, utslag och allergiska reaktioner. De är också oorganiska och vattenfria vilket förhindrar bakteriebildning. Inte så tokigt, alltså.

Namnet Idun kommer från den eviga ungdomens gudinna i den nordiska mytologin och produkterna är utvecklade av den svenska forskaren, apotekaren och hudexperten Marie Lodén och förpackningarna är designade av den italienska konstnärinnan och designern Patrizia Gucci.

Den 13 maj släpper Idun en limiterad Edition kollektion med sju produkter som passar till sommaren. Här är en sneakpeak!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Mattias Kling, Elvira S Barsotti, Tobias Johannesson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB