Startsida / Inlägg

Trade for aid – välj smart och gör väl

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Ska du gå en makeuputbildning? Välj smart!
Ska du gå en makeuputbildning? Välj smart! Tillexempel International Make Up Center

Sajten Trade for aid gör det möjligt för dig som vill få en bra deal med socialt ansvar. Group on fast med etik inbakat. Exempelvis kan du gå en makeuputbildning som anordnas av International Make Up Center som  sammarbetar med Make Up Store eller träffa Peter Jöback bakom scen.

På sajten hittar du ett stort antal produkter och upplevelser att buda på eller köpa. Och du kan också själv påverka vad du vill köpa genom att önska själv på Trade For Aid via hemsidan. Ju fler som önskar något specifikt desto större chans är det att produkten eller upplevelsen blir en del av utbudet.

Make up your mind och köp en grej på Trade for aid
Make up your mind och köp en grej på Trade for aid

När du gör en affär på Trade For Aid går 80 procent av marginalen (skillnaden mellan inköpspriset och försäljningspriset minus moms och skatt), till en eller flera välgörenhetsorganisationer som du själv väljer. Detta kallas för nettogåva och redovisas öppet på sajten för köparna. Välj att rikta summan till organisationer som Water Aid, Childhood, Läkarmissionen, Rädda barnen, Bris eller Plan.

Det här var bra tycker vi!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB