Startsida / Inlägg

Testat: Mirakelsockan som ger babyfötter

av Petra Weiss

footner-socksDu har säkert sett dem i butikerna – dessa fula sockor som påstår att de kan förvandla hårda, fnasiga fötter till babymjuka fluffiga drömmar.

Precis som jag har du säkert småskrockat lite och tänkt att det måste vara skitsnack, precis som många andra av de utlovade resultaten som kosmetikföretagen strösslar omkring sig. Då ska jag passa på att göra en pudel här. Sockorna funkar. (det betyder inte att rynkkrämer gör mig slät som en 15-åring, men det är en bra början).

Det är bökigt, varmt, obekvämt, men den kemiska peelingen i strumpan är ack så effektiv! Det tar flera dagar innan det händer något, så du är beredd att panikboka ett besök för pedikyr, men efter två veckor är fötterna mjuka och de flesta förhårdnaderna som bortblåsta (inklusive ett par tår, men du har ju tio?) och det är fritt fram att kliva i sandalerna igen. Men tänk på att tiden mellan användarnatten och det färdiga resultatet är rätt…. vedervärdigt. Huden bubblar upp och trillar av i sin egen fascinerande takt och visar sig kanske inte från sin absolut bästa sida.

Pris för en förpackning Footner är 199 kronor.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård, Aleksandra Wojcik och Vilma Stockvall
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB