Startsida / Inlägg

Tillsammans är vi starkast!

av Petra Weiss

ELC_2013_BCA_Campaign_PR_Visual_1_EMBARGOED_UNTIL_Sept_2_2013Det är förvisso långt till oktober, men man kan aldrig påminna för mycket om att vi alla kan dra vårt strå till stacken i kampen mot bröstcancer. Rosa Bandet är en internationell rörelse som har ursprung i USA, ”Pink Ribbon”, och den startades 1991 av bland andra Evelyn Lauder från kosmetikföretaget Estée Lauder.

Idag är Rosa Bandet en internationell folkrörelse där människor och organisationer världen över engagerar sig i kampen mot sjukdomen under hela oktober månad varje år. Estée Lauder är ett av företagen som bland annat släpper specialprodukter som säljs i limiterad upplaga till förmån för organisationen. Cancerfonden har genomfört kampanjen sedan 2003 och hade tioårsjubileum 2012.

Årets tema är ”Låt oss besegra bröstcancer – tillsammans är vi starkare”. Håll utkik efter vad just du kan göra!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg, Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB