Startsida / Inlägg

Tom Ford firar första butiken med jubileumsdoft

av Petra Weiss

Tom-Ford-London-perfume-vogue-25july13-pr_426x639Hur doftar London? Fråga Tom Ford. När stjärndesignern nu öppnat sin första fristående butik i Storbritannien firar han det med att samtidigt lansera jubileumsdoften ”London”, som bara kommer gå att köpa från nya butiken på Sloane Street under sex månader innan den släpps internationellt.

Meningen med ”Private Blend London” är, enligt Ford, att buteljera stadens ”spänning mellan lugn och sinnlighet”, och den är elegant med en vild karaktär med sina doftnoter av saffran, svartpeppar olja, kaffe, rökelse, Egyptisk pelargon, jasmin, cederträ mysk och tonkaböna.

Tom Fords nya butik på nära 800 kvadratmeter är futuristiskt inredd av William Sofield, och har ett glossigt vitt sminkrum som visar Fords dofter och makeup. Butiken har också en speciell VIP-salong som garanterat kommer få regelbundna besök av bland andra Rihanna som inspirerade Ford i hans senaste kollektion.

tom-ford-embed_2627890a
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB