Startsida / Inlägg

Håll kvar sommarkänslan med Fleur du Matin från Miller Harris

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Fleurs de Matin från 2003 är numera en raritet. Hittar du den? Grab it!
Fleur du Matin från 2003 är numera en raritet. Hittar du den? Grabbit!

Ur min doftgarderob har jag i dag tagit fram en lång tids följeslagare. Fleur du Matin av Miller Harris. En doft som jag upptäckte i Monaco i början på 2000-talet på Fairmont Hotel, där den fanns som gästtvål och duschkräm. Jag blev som besatt av doften och köpte doften så fort jag kom hem.

Fleur du Matin gavs ut av Londonbaseade Lyn Harris 2003. Det var en av hennes första dofter och tyvärr finns den inte längre kvar i hennes sortiment. Det är synd, för det är en fantastisk doft. En somrig unisexdoft som för tankarna till det blåa Medelhavet, pinjeträd, mejram, jasmin, neroli, galbaum, grapefrukt och kaprifol. På det basilika. En grönfruktig örtig doft som ger näsan en skön sinnesbild av lugn, solvarma stränder och vilda kaprifollundar.

Ses där!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Marlon Appelgren, Frida Westergård och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB