Startsida / Inlägg

Harrods firar den goda doften med ”Fragrance Explosion”

av Petra Weiss

movie-now3Är du intresserad av dofter bör du ta en tripp till London och varuhuset Harrods. Under en hel månad ska varuhuset ha det spännande temat världens dofter under namnet ”Fragrance Explosion”. Från och med den 22 augusti kommer en serie event äga rum på Harrods som workshops, föredrag, intervjuer och besök av kända parfymnäsor från bland andra Chloé, Guerlain, L’Artisan Parfumeur och Floris.
Den 3 september blir det afternoon tea och doftlektion med representanter för Jo Malone och den 12 september kommer Camille Goutal och berättar sagan bakom sin mamma Annick Goutals berömda dofter.Det kanske absolut glammigaste eventet sker den 16 september, då Chanels doftexpert Joanna Norman kommer till ett stort firande av modehusets signaturdoft, där champagne och macarons som är smaksatta med ingredienser som ska representera de som finns i Chanel No.5 och Coco. Vill du vara med live kan du köpa biljetter på concierge@harrods.com.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB