Startsida / Inlägg

Michael Kors skönhets-debut andas glitter och glamour

av Petra Weiss

MKC1G40_mnNu är den här! Modeskaparen Michael Kors första egna kollektion med makeup och dofter har landat! I april berättade vi om Kors nya projekt här, och nu finns alla tre kollektionerna, Sporty, Sexy och Glam att köpa på hans hemsida, från läppstift och lack till puder och dofter. Personligen tycker jag att alla tre andas glitter och glamour och jag skulle gärna ställa dem i hyllan som prydnader likaväl som att ta med dem ut på stan en kväll.

MKC1FNA_mn MKC1FNT_mn

 

 

 

 

 

 

 

Det ser faktiskt oerhört hoppfullt ut när det gäller såväl färger som urval. Liquid Shimmer Dry Oil får gärna följa med mig på semestern och jag hoppas få dofta på Glams jasmindoft så snart som möjligt. På hans Facebooksida kan du se lite mer om kollektionen, både bilder och video.

MKC1FND_mnMKC1FNK_mn
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet Kate Moss L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Agneta Elmegård ingår i juryn för The James Dysons hållbarhetspris 2020

Följ på Bloglovin

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén och Jonna Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB