Startsida / Inlägg

Hösta till naglarna med sval magenta och sobert grått

av Petra Weiss

Essie Fall2013_Composition_273Jag vet att det fortfarande är ”sommar”, men trots det börjar jag bli trött på de godisrosa, mintgröna, ljusblå och aprikosa nagellack som tycks ha tagit över min badrumslåda. Därför kommer Essies nya höstkollektion ”for the twill of it” som en frisk och härligt höstig fläkt med sina gröna, mörkblå, magenta och varmröda toner.Ett extra plus för Essie är att lacken är både bra och ligger hyfsat till i pris – en flaska kostar 129 kronor.
Förutom de nya nyanserna har Essie nailcare renoverats och sex nya vårdande produkter tillkommit, strong: millionnails intense care / superduper top coat, anti-ageing: fill the gap intense care/ ridge filling base coat, everyday: apricot cuticle oil / first base base coat, samtliga kostar 145 kronor styck.

Apoteket AB har nominerat vår egen Agneta Elmegård som 'Årets skönhetsskribent 2015'!
Apoteket AB nominerade 2015 Agneta Elmegård till 'Årets skönhetsskribent'!

Agneta Elmegård Chanel Clinique ekologisk hudvård Estée Lauder Face Stockholm Kate Moss L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics nagellack nischparfym parfym Rosa Bandet solskydd sulfatfritt schampo the Bodyshop The Body Shop Weleda

Följ på Bloglovin

Senaste inläggen
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB