Startsida / Inlägg

Säg hej till Mr Grey

av Petra Weiss

charlie-hunnam-mens-fitness-coverDet har absolut ingenting att göra med skönhet (om man inte bortser från den klädsamma rodnaden som troligen uppstår alldeles strax) men jag bjuder ändå på en bild som visar varför Charlie Hunnam kommer bli en alldeles utsökt Mr Grey. Jag har visserligen inte läst boken och kommer inte läsa den heller eftersom jag är en tjurig jävel och har bestämt mig för att inte läsa sånt..dravel.

Men. Jag håller inte med de över 45000 personerna som har skrivit på protestlistor mot valet av Mr Grey. Inte alls. Det är snarare de som borde börja knyppla istället. För kolla. Kolla. Här. Hej hej Mr Grey!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Kristina Jeppsson och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB