Startsida / Inlägg

Lily Collins ny ambassadör för Lancômes makeup

av Petra Weiss

Lily-Collins-nouveau-role-de-prestige-pour-l-actrice-anglaise-qui-devient-ambassadrice-Lancome_paysage_460x380Ett av Hollywoods senaste stjärnskott är Lancômes nya ansikte utåt. Som barnbarn till en ballerina och dotter till en världsartist är amerikansk-brittiska Lily Collins, 24, van vid rampljuset. Mörka skönheten Lily är en avbild av ikoniska stjärnan Audrey Hepburn och kommer debutera i det franska makeupmärkets vårkollektion French Ballerine i januari.

– Det är en fantastisk ära och ett privilegium att ha fått förtroendet att representera Maison Lancôme. Jag har alltid beundrat varumärkets unika uppskattning för inre skönhet, elegans och utstrålning. Jag känner mig otroligt lycklig att vara en del av de mest inspirerande ambassadörskvinnorna för ett av de mest ansedda varumärkena i världen. Det är verkligen en dröm”, säger Lily Collins i ett pressmeddelande.

Apoteket AB har nominerat vår egen Agneta Elmegård som 'Årets skönhetsskribent 2015'!
Apoteket AB nominerade 2015 Agneta Elmegård till 'Årets skönhetsskribent'!

Agneta Elmegård Akademikliniken Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder Foundation Kate Moss Kim Kardashian L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop the Bodyshop Weleda

Följ på Bloglovin

Senaste inläggen
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB