Startsida / Inlägg

Veckans tre godbitar!

av Petra Weiss

Smooth-Affair-+-AppleJane Iredal, Smooth Affair, 469 kronor/50 ml
Den här är svindyr, jag vet, men den är attans så bra också! För dig som undrar vad en primer ska vara bra för, så kan jag avslöja att det är primern som trollar fram ditt allra bästa jag. Och just den här primern är riktigt bra på det. Den silkeslena geléformulan jämnar ut hudtonen, mimerar fina porer och gör att din foundation sitter mycket bättre. Huden får också extra lyster och makeupen sitter längre. Den här är också skönt kall vilket inte är fy skam en tidig morgon.

bliss2Bliss, Triple Oxygen Instant Energizing Mask, 489 kronor/100 ml
Min yngsta dotter skriker alltid av fasa när hon ser mig med den här ansiktsmasken. ”Ta bort den, ta bort den!” vrålar hon förtvivlat. Jag förstår inte riktigt varför. Hur otäckt kan det egentligen vara att se sin mammas kinder svälla upp till gigantiska hamsterkinder av vitt skum? Nåja, förutom den läskiga delen så är den här masken en favorit, särskilt trötta mornar när huden behöver en extra kick och för att ta bort den glåmiga höstlooken.

p_2013022285b92Paperself Eyelashes, Spider, ca 129 kr
Det finns något härligt förföriskt med dessa lösfransar i ekologiskt härdat papper. Som små ljuvliga konstverk ska de sitta och vippa och vifta över ögonen. Till vardags ser de helt bananas ut, men till fest är de alldeles underbara! Som nu i Halloweentider. Vad kan vara bättre än att flörta hej vilt med ett par ögonfransar av spindelnät?

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Agneta Elmegård ingår i juryn för The James Dysons hållbarhetspris 2020

Följ på Bloglovin

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Nils Höglander och Felix Pettersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB