Startsida / Inlägg

London Calling – läsarresa med Daisy Beauty

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Tidningen Daisy Beautys läsarresor brukar vara super.
Tidningen Daisy Beautys läsarresor brukar vara super.

Nu har jag gjort det igen. Anmält mig till Daisy Beautys läsarresa som den här gången går till London. Jag var med på förra läsarresan också som var på nya toppdesignade finlandsbåten Grace i våras och jag bara älskade det.

Jag brukar typ vara äldst, men jag bryr mig inte. Jag har lyckats boka en exlusiv tid med det semipermenenta fransförlängningsföretaget LVL Lashes som är så hajpat just nu men inte finns i Sverige ännu. Ska bli intressant och se vad det kan ge. Rapport kommer.

Ska även försöka smita förbi Fenwick på Bondstreet och se om jag kan lägga vantarna på en flaska ”Silk” av den isländska parfymören Andrea Maacke.

På schemat står också Millie Kendall, grundare av Millie&Ruby och succén BeautyMart. Kanske också en träff med Jo Malone…och kanske ett stopp på Penhaligon och… The IVY och sedan lite julte på Fortnum Maison eller Liberty.

Jag måste nog stanna en vecka…

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Foundation Kate Moss L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Agneta Elmegård ingår i juryn för The James Dysons hållbarhetspris 2020

Följ på Bloglovin

Senaste inläggen
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB