Startsida / Inlägg

Amelia fixar vackra underverk för 50+

av Petra Weiss

pcfpfsvmlbttsoy4jidnVackra Amelia Adamo, 66, går i bräschen igen och har nu designat en serie snygga underkläder som är anpassade för kvinnor 50+.

Underkläderna har tagits fram tillsammans med behåtillverkaren Swegmark of Sweden och döps till Adamo by Swegmark. Kollektionen kommer finnas i färgerna syren, svart och vanilj och finns att köpa i butik från och med februari.

–  Bra underkläder är grunden för att kläder ska sitta snyggt. Vi kvinnor som passerat 50 har inte samma fasta kropp som för 30 år sedan och behöver därför underkläder som är snälla mot kroppen men ger extra stöd och lyft. Och som gärna är snygga. Jag är stolt över den här kollektionen, den har redan blivit min egen favorit i garderoben, säger Amelia Adamo.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB