Startsida / Inlägg

Miley frontar dyster kampanj för Marc Jacobs

av Petra Weiss

miley-cyrus-marc-jacobs-ad-01082014Nu putsas Miley Cyrus skandalösa image upp – en aning.
Stjärnan är den amerikanske designern Marc Jacobs modell för årets vår- och sommarkampanj.
21-åriga Miley har länge varit ett fan av Marcs kläder och bar bland annat en av hans skapelser på Met-galan förra året – en lång, lätt transparent fisknätsliknande skapelse.
Den bild som hittills släppt från kampanjen är en ganska dyster historia där stjärnan sitter på en sandig beach med en lätt frånvarande och eftertänksam blick. Bredvid henne ligger en annan modell och ser, tja, stendöd ut. En bit bakom står en annan ung kvinna, lätt höljd i dunkel. INgen minter historia, med andra ord.

– Vi ville ha den här stranden med tjejerna som skulle kännas vresiga och grubblande och vi tyckte det skulle vara coolt om det var Miley med vad som kunde vara två vänner som kändes frånvarande och ganska mörk, förklarar Marc Jacobs för WWD om valet av bilden.

Men det är inte första gången Miley har jobbat med Marc. I somras släpptes Marc Jacobs en t-shirt med en naken Miley för designerns kampanj ”Protect The Skin You’re In” och de kan köpas på designerns hemsida för cirka 250 kronor. Vinsten från den försäljningen går till cancerforskning på NYU Cancer Institute och NYU Langone Medical Center.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Frida Westergård och Marlon Appelgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB