Startsida / Inlägg

Börja fläta och ta din egen Ladybeard-selfie!

av Petra Weiss

o-LADYBEARS-facebookBild: Reddit

Gillar du att ta selfies? Då kanske du vill haka på den nya trenden: ”ladybeard”. Av någon oförklarlig anledning (okej, kanske mer förklarlig än rumpselfiesarna faktiskt) har allt fler kvinnor lagt upp bilder på sig själva på nätet där de förvandlat sina långa hår till skägg genom konstnärliga knytningar och spännande flätor.
Trenden startade på sajten Reddit men börjar nu sprida sig till andra forum och bland annat kändisbloggaren Perez Hilton har hyllat idén på sin blogg här.
Personligen är jag mäkta imponerad över hur tjejerna lyckats få till det så snyggt och kommer från och med nu att öva framför spegeln tills jag också kan ta en ladybeard-selfie. Hakar du också på? Mejla din bästa bild till petra.weiss@aftonbladet.se så lovar jag att publicera dem här!

reddit3 reddit2
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB