Startsida / Inlägg

Lindex anlitar sin egen personal i ”Bravolution”

av Petra Weiss

lindexLindex tar ett lite annorlunda grepp i sin vårkampanj ”Bravolution” och hoppar över supermodellerna. I dag fick nämligen personalen på klädföretaget ansöka om att bli en av Lindex modeller i vår. 45 tog sig vidare till castingen i Stockholm där fem modeller ska väljas ut för att sedan fotograferas i London om ett par veckor.
– Vi vill alltid involvera våra medarbetare i olika delar av Lindex verksamhet. På så sätt tar vi tillvara på våra medarbetares kreativitet och engagemang, och ger dem samtidigt chansen att testa på något som många annars inte kommer i kontakt med i sitt dagliga arbete, säger Sofia Brax HR chef på Lindex i ett pressmeddelande.

Kampanjen kommer att lanseras under vecka 19-20 och det nya sortimentet kommer finnas tillgängligt i Lindex butiker och online från i maj.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB