Startsida / Inlägg

Veckans tre gobitar

av Petra Weiss

Noble_Isle_Rhubarb_Rhubarb_Hand_Wash_250ml_1386601449Noble Isle, Handwash Rhubarb Rhubarb! 225 kr/250 ml

Jag vet att man inte bör äta tvål, men jag VILL! Den här handtvålen doftar så vanvettigt ljuvligt att den borde vara förbjuden. Helst vill jag smörja in hela mig med tvålen och aldrig mer duscha. Men eftersom jag inser att det inte vore helt normalt så låter jag i stället barnen slösa med den här bittersöta, ljuvliga lena tvålen som har en lyxig mix av rabarber, enbär, rosmarin, dragon, mossa och cederträ. Det borde visserligen också vara förbjudet, men annars är nog risken stor att jag verkligen gör slag i saken och täcker hela mig bara för att få andas in den här doften 24/7. Enda nackdelen är priset som är lika horribelt som min önskan att äta upp den.

bliss-exglowsion_jar-openBliss, Ex-’glow’sion, 595 kr/50 ml

Den här rosa-aprikosa drömmen till kräm är både skönt fluffig och spännande prickig i konsistensen. Ansiktskrämen är laddad med små ”vitamin-kulor” som man masserar in i huden tills de smälter in helt. Precis som utlovat (vilket inte hör till vanligheterna) så ger den massor med energi och lyster till vintertrött, glåmig hud utat att göra den fet eller glansig. Den utgör dessutom ett perfekt underlag till foundation eftersom den ger en illusion av att huden är slät och fläckfri. Vitamin E antioxidanter, mikroalger och tre former av syre är lite av inneållet i fluffet som funkar lika bra nattetid.

purelipAkademikliniken, Pure Lip Intense, 250 kr/15 ml

Härligt lent och krämigt läppbalsam som verkligen gör läpparna mjuka. Allt torrt fnas försvinner och läppbalsamet ger dessutom lite glans och en lätt volymökning utan att sticka och pirra obehagligt som många volymgloss gör och trots att den innehåller menthol. Helt fri från vatten vilket gör den idealisk när det är isande kallt ute. Har bland annat lugnande aloe vera, lätt exfolierade salisylsyra, närande vitamin E och skyddande avokadoolja. Den slår inte riktigt min absoluta favorit ”Eight hour cream” när det gäller helande funktion, men dagtid är den här att föredra eftersom den inte kladdar och går att använda under ett vanligt läppstift.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson , Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB