Startsida / Inlägg

Aftonbladet lanserar ett nytt shoppingkoncept – Theyouway

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Tre storbloggare frontar The Youway. Anine Bing, Sofis Fahrman och danskan Pernille Teisbaek
Tre storbloggare frontar The Youway. Anine Bing, Sofis Fahrman och danskan Pernille Teisbaek Foto: Magnus Liam Karlsson

De tre bloggprofilerna Anine Bing, Sofis Fahrman och danskan Pernille Teisbaek har kontrakterats för att ge ansikten åt en ny mode- och skönhetssatsning på nätet – theyouway.com. Tre ansikten och tre sajtkoncept; theyouway.com som är den redaktionella motsvarigheten till Sofis Mode (Sofis Mode blir dock kvar som magazin). fashion.theyouway.com som kommer att innehålla shoppingkoncept med e-shopar, som till exempel lyxnätshopen Luisaviaroma.com samt Asos.com och Nelly.com. Totalt 300 000 artiklar fördelat på 4 000 varumärken. Storshopping att vänta alltså! Sajterna lanseras i morgon den 13 mars.

Sofi Fahrman Foto: Magnus Liam Karlsson
Sofi Fahrman Foto: Magnus Liam Karlsson

Sofi Fahrman var med osh startade tidningen Sofis Mode 2018 och skriver även böcker och har varit programledare för svenska Project Runaway. Numera bor hon i Schweiz och är nybliven mamma, så här kommenterar hon Aftonbladets nya mode- och skönhetskoncept, Theyouway;

Jag ville ha med mig två wingmans som är coola kvinnor med spännande karriärer utanför bloggandet. Pernille och Anine var mina förstahandsval och jag jublar över att vi som Skandinavisk trio är en del av vad jag tror är framtidens modeprodukt”, berättar hon.

Danska bloggaren Pernille Teisbaek bloggar på ”Look de Pernille” och har en bakgrund som modechef/redaktör på de danska magasinen Woman och Eurowoman.

Pernille Teisbaek. Foto: Magnus Liam Karlsson
Pernille Teisbaek. Foto: Magnus Liam Karlsson

Modellen och tvåbarnsmamman Anine Bing bor i LA och driver sitt eget klädmärke Anine Bing som synts på flera Hollywoodkändisar som Heidi Klum och Jessica Alba.

Anine Bing  Foto: Magnus Liam Karlsson
Anine Bing Foto: Magnus Liam Karlsson

Redaktör för theyouway.com är Anna Strömberg. Modechef är Pamela Bellafesta och Emma Elwin, bloggare på elle.se, har rekryterats som frilansande stylist. Emma Elwin behåller sina tidigare uppdrag som stylist för Elle och fortsätter även driva sin blogg på elle.se.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB