Startsida / Inlägg

Kyssäkta med läpptatueringar

av Petra Weiss
the-red-zebra

Har du tröttnat på de glossiga röda och rosa läpparna och längtar efter något… speciellt? Då kanske en sydafrikansk flagga skulle sitta fint, eller giraffmönstrat, zebrarandigt – eller varför inte läppar som gnistrar som en discoboll?

Med amerikanska ”Violent lips” kan du få nästa exakt vilket mönster du vill på läpparna för en hel kväll med hjälp av tillfälliga tatueringar som fästs på munnen. Enligt tillverkarna ska mönstret sen sitta benhårt fast i fyra till åtta timmar, oavsett om du äter, dricker, hånglar eller duschar.

De tillfälliga läpptatueringarna är naturligt vitaminförstärkta och livsmedelsgodkända plus att de är vegangodkända, fria från latex och gluten och har inte testats på djur.
– Bara på supermodeller, hälsar företaget.

Bakom den något udda men roliga idén står Jeff Haddad och hans döttrar Isabella och Sofia. Vid 15 års ålder fick systrarna idén att fästa deras mammas tillfälliga Chanel tatueringar på läpparna och idé var född! Idag säljer de som smör i USA och har hyllats som ”framtidens läppstift”av Allure Magazine. Pris: 129 kr här.

Känner du också ett oemotståndligt sug efter den amerikanska flaggan på ögonlocken så funkar det också. Förutom Violent Lips har familjen Haddad också tagit fram en kollektion med tillfälliga tatueringar för ögonen för 99 kronor styck.

Du kan se Violent-produkterna live på helgens skönhet- mode- och livsstilsmässa Attitude-Stockholm på Kistamässan.

violent_lipsViolent_Lips_South_AFRICA-lo VEyes_PinkRomance_grande

 

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB