Startsida / Inlägg

OBS! Titta ner innan du går ut!

av Petra Weiss
matta

Att glömma stänga av sin locktång är en av de där dåliga vanorna som kan få förödande konsekvenser. Men nu finns det ett smart sätt att komma ihåg att rycka ut sladden: en ny dörrmatta.Företaget BeThereInFive har tagit fram en dörrmatta som inte bara är bra för att borsta av skorna på: ”Turn Off Your Curling Iron” fullkomligt skriker mattan med stora svarta bokstäver (och hoppas att du inte har ställt hela din skoarsenal rakt över dem) som kostar 264 kronor på Etsy.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB