Startsida / Inlägg

Cindy Crawford satsar på skönhet – igen

av Petra Weiss

MB110CINDY278CFöre detta supermodellen Cindy Crawford, 48, har börjat en ny karriär inom skönhetsbranschen. Hon har precis lanserat den egna hudvårdsserien Meaningful Beauty. Serien är framtagen med den internationellt erkände dermatologen, Dr Jean-Louis Sebagh, ofta refererad till som ”modellernas favorit” och innehåller aktiva ingredienser peptider, vitaminer, mineraler och marina extrakt. Du kan hitta produkterna här.

meaningful_beauty
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg, Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB