Startsida / Inlägg

Veckans skönhets-oscar går till: St Tropez self tan dry oil

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Veckans skönhetsoscar går till St Tropez self tan dry oil
Veckans skönhetsoscar går till St Tropez self tan dry oil

Där för får St Tropez self tan dry oil veckans skönhetsoscar:

Motivering:

St Tropez self tan dry oil är en brun- utan -solprodukt som ger ett omedelbart skimmer som övergår i en medelhavsbrynja som för tankarna till Nikki Beach, svettiga kroppar och flödande champagne. Den känns lyxig, luktar gott och är lättapplicerad. En riktig wow-produkt som håller i flera dagar utan att lukta unk.

Kostar 420 kronor på Kicks.

Vad är en skönhets-oscar? Det är en produkt som enligt skönhetsredaktöerena.se förtjänar ett höjt ögonbryn. Det är en produkt som sticker ut i sin kategori. Det kan vara en produkt som är värd lite mer uppmärksamhet och som håller vad den lovar. Kort sagt ger den dig en känsla av glamour och sticker ut i mängden. Det är en produkt som aldrig bli en hyllvärmare utan du vill ständigt återkomma till den.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Elvira S. Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB