Startsida / Inlägg

Ekologiskt och organiskt – när aussies får välja

av Petra Weiss
dnsw999687-396

Ni har kanske inte märkt det, men jag har varit borta en tid och orsaken är att jag emigrerat till andra sidan jordklotet för en tid. Under ett par år kommer jag blogga från Sydney – men ämnet blir densamma – skönhet och lite hälsa! Som tur är har min bättre hälft, Agneta, drivit bloggen tills mitt internet fungerar felfritt, men nu hoppas jag att det ska bli som vanligt igen!

Under den tiden som jag har varit här har jag upptäckt framförallt en sak: australiensarna är grymt intresserade av skönhet! De gillar också allt som är ekologiskt och organiskt, både när det gäller skönhet och ätbara saker. Här finns mängder med spännande märken som jag ska testa och berätta allt om – och givetvis undersöka hur ni kan få tag i det!

Återkommer! Snart. 🙂

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB