Startsida / Inlägg

Missa inte berättelsen om Turia Pitts liv!

av Petra Weiss
pitt

I vanliga fall brukar omslagen till det australiensiska magasinet ”Womans Weekly” prydas av leende hollywoodstjärnor och fotomodeller. Men på julis omslag syns 26-åriga Turia Pitt,som brändes svårt i en skogsbrand för några år sedan när deltog i ett maraton i västra Australien. Hon och ett antal andra deltagare blev fast i en brand men mirakulöst nog överlevde Turia och den forna modellen och gruvingenjören har sedan dess blivit en eftertraktad talare och har varit med i flera idrottstävlingar runt om i världen. Vill du läsa om en fantastisk kvinna och hennes liv, köp tidningen eller börja prenumerera online här.

 

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB