Startsida / Inlägg

Glammiga lockar med ghd i höst

av Petra Weiss
image004

Sugen på lite glamour-lockar i höst? Jag är det definitivt! ghd har länge varit en personlig favorit när det gäller plattänger eftersom deras design är både smäcker, snygg och effektiv, och nu lanserar de en helt ny kollektion som gör precis tvärtemot deras plattänger: ghd Curve.
Totalt släpps fyra olika locktänger i oktober, alla med olika förmågor – men med glammiga lockar som resultat. Sex sensorer säkrar en konstant temperatur på 185 grader så du inte bränner upp varenda hårtuss. Pris per tång blir ca 1599 kronor.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB