Startsida / Inlägg

MAC + Prabal Gurung = Sant

av Petra Weiss
PrabalGurung-AMBIENT-300-2-1498x1940

Snyggaste samarbetet i år står förmodligen kosmetikmärket MAC Cosmetics och modedesignern Prabal Gurung för! I november lanseras hans serie produkter med förpackningar som är inspirerade av små juvelbeströdda minaudieres, små handväskor utan axelremmar, från 1920-talet.

”Att skapa den här linjen har varit väldigt känslosamt för mig. Jag tänker tillbaka på de skönhetsprodukter min mamma hade som jag såg under uppväxten och hur mycket de påverkade mig. Det är ganska otroligt att få chansen att nu utveckla mina egna” har Gurung sagt i ett uttalande.

I serien ingår bland annat ett bronzingpuder, ögonskuggsduo, läppglans och läppsift och tanken är att de ska andas skönhet och att bäraren ska knna sig snygg redan innan hon tar på sig makeupen, menar MAC Cosmetics.

Nu ser vi fram emot att få testa produkterna här i Sverige också!

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB