Startsida / Inlägg

MAC + Prabal Gurung = Sant

av Petra Weiss
PrabalGurung-AMBIENT-300-2-1498x1940

Snyggaste samarbetet i år står förmodligen kosmetikmärket MAC Cosmetics och modedesignern Prabal Gurung för! I november lanseras hans serie produkter med förpackningar som är inspirerade av små juvelbeströdda minaudieres, små handväskor utan axelremmar, från 1920-talet.

”Att skapa den här linjen har varit väldigt känslosamt för mig. Jag tänker tillbaka på de skönhetsprodukter min mamma hade som jag såg under uppväxten och hur mycket de påverkade mig. Det är ganska otroligt att få chansen att nu utveckla mina egna” har Gurung sagt i ett uttalande.

I serien ingår bland annat ett bronzingpuder, ögonskuggsduo, läppglans och läppsift och tanken är att de ska andas skönhet och att bäraren ska knna sig snygg redan innan hon tar på sig makeupen, menar MAC Cosmetics.

Nu ser vi fram emot att få testa produkterna här i Sverige också!

 

Apoteket AB har nominerat vår egen Agneta Elmegård som 'Årets skönhetsskribent 2015'!
Apoteket AB nominerade 2015 Agneta Elmegård till 'Årets skönhetsskribent'!

Agneta Elmegård Akademikliniken Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder Face Stockholm Kate Moss L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics nagellack nischparfym parfym Rosa Bandet solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop the Bodyshop Weleda

Följ på Bloglovin

Senaste inläggen
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB