Startsida / Inlägg

Harrods dedikerar hel våning för världens mest exklusiva dofter

av Petra Weiss
Harrods-Salon-de-P_3048391a

Är du parfymnörd kanske du ska ta och försöka boka in en tripp till London ganska snart. Den 30 september öppnar det exklusiva varuhuset Harrods sin egen ”Salon de Parfums” som är ett gigantiskt doftgalleri på sjätte våningen.
Här kommer dock inte vilka dofter som helst få tillåtelse att husera! I Salon de Parfums kommer dofter som varuhuset anser förtjänar lite extra uppmärksamhet att stå. Till exempel Chanel, Clive Christian, Creed, Dior, Guerlain, Roja Dove, Tom Ford och By Kilian, som alla får varsin av de totalt 11 små butikerna på våningen. Här kommer med andra ord de absolut mest exklusiva och ovanligaste dofterna i världen att finnas plus att kunder får chansen att skapa en alldeles egen doft! Om man har råd, vill säga.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Agneta Elmegård ingår i juryn för The James Dysons hållbarhetspris 2020

Följ på Bloglovin

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Jonna Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB