Startsida / Inlägg

Rosor på kinderna i höst

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Svarta rosblad finns det i Sisleys nya hudolja
Svarta rosblad finns det i Sisleys nya hudolja

I dagarna släpper franska Sisley sin första hudvårdsolja, Black Rose Precious Face Oil. Den ska råda bot på torr och fuktfattis hy. Och faktum är att , det gör den. Jag har haft förmånen att testa den under sommaren och den håller definitivt vad den lovar. Dessutom lägger den sig inte som en fet hinna över huden utan absorberas lätt. Doften är diskret och väldigt fin med noter av ros, magnolia och geranium.

Oljan innehåller dessutom kamelinaolja som de är ensamma om och samt Omega- 3 och 6 fettsyror. Plommon- och avokadoolja håller huden i balans. Oljan är dryg men dyr. 25 ml kostar 1305 kr och lämpar sig bäst för lite äldre hud. Som min!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Marlon Appelgren, Frida Westergård och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB