Startsida / Inlägg

Snygg(are) med citron

av Petra Weiss

29691-lemon[1]Varmt vatten med citron har besegrat det gröna teet i USA. Där är den enkla drycken nu ansedd som ett mäktigt skönhetselixir och den som vill vara frisk och snygg rekommenderas att dricka en kopp hett vatten med citron i före frukost för att förbättra matsmältningen, minska aptiten, ge levern en detox och minska svullnader.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB