Startsida / Inlägg

(Nästan) hela sminkväskan i blockform!

av Petra Weiss
mai-couture-blush-papers

Är du trött på att släpa på en tjock sminkväska? Då kanske du i stället ska lägga in makeupen i plånboken. Eller varför inte i bakfickan?
Det amerikanska hudvårdsmärket Mai Coutures pigmenterade papper i olika nyanser ska ersätta såväl rouget som pudret, läppstiftet, ögonskuggan, highlightern och foundation och tar inte mer plats än en vanlig post-it lapp. Inga borstar behövs och de är både parabenfria och talkfria. Det enda du ska göra är att gnugga pappret mot huden – och gärna välja rätt papper för rätt ställe för att undvika makeupmissar. Priset för 50 blad är cirka 125 kronor. Det enda som inte finns i pappersform – än – är mascaran, men den kan du alltid gömma i bh:n.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB