Startsida / Inlägg

Butiken som säljer Instagrams hetaste skönhetsprodukter

av Petra Weiss

hashtag
Richard Parrott har gett Instagram-stalkingen ett ansikte. Ett smart sådant.
Den 15 augusti öppnade han butiken # i Soho, New York där han bara säljer de absolut populäraste skönhetsprodukterna från Instagram.

Parrott, som är veteran inom skönhetsindustrin sedan tidigare med butiken Ricky’s NYC, dammsuger Instagram för att hitta de skönhetsprodukter som alla pratar om men som ingen vet var man kunde få tag på.

”Säg att jag följer NYX Cosmetics och de lägger upp en bild på en tjej som har ett fantastiskt läppstift. Om texten säger tack till den och den så klickar jag på den personen. Sen börjar jag leta igenom deras kommentarsfält och hittar en bild på ett läppstift som är tillännu bättre än det som var postat av NYX. Jag klickar på den och ser vem som gillar det och fortsätter leta. Du klickar igenom tio olika människor och 20 olika kommentarer tills vi ser typ ”Vad är det här för märke? Jag har aldrig hört talas om dem!” Det är då vi tar in det”, säger Richard Parrott i en intervju med New York Magazine.

Nåt för Sverige kanske?

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Frida Westergård, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB