Startsida / Inlägg

Hemligheten bakom Michelle Obamas släta ansiktsdrag – Ekologisk Botox

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

När Michelle Obama i en intervju i People inför hennes 50-års dag, förklarade att hon kunde tänka sig att spruta in botox i ansiktet för att få ett ungdomligare utseende tog det fyr i helvete bland hennes fans i USA. Nu verkar det som hertiginnan Kate Middleton har fått henne på andra tankar. Ekologisk botox som appliceras utanpå huden – Biotuline.

Michelle Obamas, makeupartist Carl Ray berättar i en intervju i livsstilsmagasinet Celebrities News att presidenthustrun använder en form av botoxgel mot rynkorna som heter Biotuline. Ämnet som ska få rynkor att försvinna på endast en timme utvinns ur växten parakrasse som har en bedövande effekt på huden. Biotuline injiceras inte, utan masseras in i huden.
– Michelle Obama har använt denna ekologiska botoxgelén regelbundet på rekommendation av Kate Middleton. Effekten är otrolig. Gelén innehåller spilanthol, en slags biologisk lokalbedövning som utvinns ur växten Acmella oleracea, berättar Carl Ray för Celebrities News.

Parakrasse innehåller ett förlamande ämne som
Parakrasse innehåller ett förlamande ämne som heter spilanthol. Bild från Plantfora.com

Biotulin masseras lokalt och effekten är temporär:
Effekten av Biotuline är bara tillfällig och varar cirka 8-10 timmar. Gelén är en ren ekologisk produkt och är fri från alla biverkningar. Michelle Obama är den mest naturliga människa jag känner. Jag är helt övertygad om att hon aldrig skulle kunna tänka sig att injicera Botox, förklarar Carl Ray i intervjun.

biotulin.31

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

Apoteket AB har nominerat vår egen Agneta Elmegård som 'Årets skönhetsskribent 2015'!
Apoteket AB nominerade 2015 Agneta Elmegård till 'Årets skönhetsskribent'!

Agneta Elmegård Alla hjärtans dag Chanel Clinique ekologisk hudvård Estée Lauder Face Stockholm Kate Moss L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics nagellack nischparfym Rosa Bandet solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop the Bodyshop Weleda

Följ på Bloglovin

Senaste inläggen
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB