Startsida / Inlägg

Efvas hyllning till 93-åriga modeikonen

av Petra Weiss

unnamed(4)Iris Adfel och Efva Attling. FOTO: Synsam

Höstens coolaste glasögon kommer från Efva Attling och hennes båge ”Hommage a Iris” som är en hyllning till den 93-åriga modeikonen och inredningsdesignern Iris Apfel som designat och renoverat åt inte mindre än nio amerikanska presidenter, från Truman till Clinton.
Härligt vågat rund är den utan tvekan ett statement som heter duga, särskilt i den ikoniskt svarta varianten. För den som vill vara aningens mer blygsam har Efva även gjort en version i mjukare brunmönstrat.
Efva Attling Hommage a Iris 8585 214Efva Attling Hommage a Iris 8585 001

”Iris Apfel är en stor inspirationskälla till att våga, alltid iförd sina ikoniska stora bågar. När jag träffade henne i New York och berättade att jag ritat en båge som är döpt till Iris frågade jag också om jag fick plåta henne för höstens kampanj. Bilderna är tagna i hennes sommarhus i Palm Beach”, berättar Efva Attling i ett pressmeddelande.

Bågarna finns i alla Synsams butiker och kollektionen är den 27:e i ordningen och består av fem bågar.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Agneta Elmegård ingår i juryn för The James Dysons hållbarhetspris 2020

Följ på Bloglovin

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Christoffer Glader, Jonatan Westerlind
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB