Startsida / Inlägg

Skincity lanserar årets skönaste kalender

av Petra Weiss

Öppen julkalender 2015Årets skönaste julklapp står skönhetssajten Skincity för. I går lanserades deras julkalender med 24 lyxiga, krämiga överraskningar från flera av de största hudvårdsmärkena: Bliss, Clarins, Elizabeth Arden, Peter Thomas Roth, Rodial, Dermalogica, Biodroga MD, bareMinerals, By Terry, Cicamed, Carita, Decléor, Elemis, Eve Lom, Jan Marini, Maria Åkerberg, Synchroline, Skincity, Transderma, Murad och Paulas Choice. Pris: 999 kronor, värde 3 400 kronor. Kalendern släpps bara i en begränsad upplaga så skynda, skynda!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg, Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB