Startsida / Inlägg

Kat Von D lanserar exklusivt på Sephora

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Tatueringsprofilen Kat von D ger ut egen makeupserie hos Sephora med start idag
Tatueringsprofilen Kat von D ger ut egen makeupserie hos Sephora med start idag

Tatueringsprofilen och makeupartisten Kat von D lanserar idag sin egen makeupserie på Sephorabutikerna i Sverige. Sephora hade en press- oxh bloggpresentation nyligen i London för utvalda journalister och bloggare. Tyvärr var vi inte inbjudna på den aktiviteten så vi har inte testat produkterna och kan recensera dem.
I Huffington Post berättar hon att hon inte följer några specifika skönhetsrutiner utan hon ”jag har samma filosofi som när det gäller mina tatueringar. Jag använder mina tummar och händer för att smeta ut färgen när jag gör min makeup. Och jag bllir hela tiden tillsagd att man inte ska göra så”, berättar hon i Huffington Post.
Hon berättar också att hon älskar rött läppstift. ”Jag skiter i om det är morgon eller kväll, det röda läppstiftet ska på” säger hon.

Hennes favoritmakeup är eyeliner. ”Med en bra eyeliner kan jag skapa säker 40 olika looker. Oavsett om det är flytande eller fast eyeliner. Jag kan skapa en hel look med bara en kajal. jag använder det på brynen, som contouring och på läpparna. Det samma gäller med läppstiftet. Användet över hela ditt ansikte” tipsar hon i HP.

Den här contouringpaletten är jag nyfiken på!
Den här contouringpaletten är jag nyfiken på!
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Wieslander, Ellen Norberg och Marlon Appelgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB