Startsida / Inlägg

Kim älskar sitt gorillasnor

av Petra Weiss

Nu kan du sluta fundera på vad Kim Kardashian använder för att få sitt hår slätt och blankt.
Frågan är bara om du är sugen på att investera i samma produkt.
Nyligen avslöjade stjärnans hårstylist Jen Atkins att Kims absoluta favoritprodukt för håret är det mexikantillverkade ”Gorilla Snot Gel” som kostar under hundralappen. Och nej, det är inte Gorillasnor. Men konsistensen är som gorillasnor, enligt de som testat, ett påstående som faktiskt väcker betydligt fler frågor än svar.

Företaget bakom produkten, ”Moco de Gorila” har tidigare varit i blåsväder för att flera av deras produkter, bland annat den populära hårgelén, orsakar för kraftiga föroreningar. De har också fått kritik för att de innehåller uttorkande alkohol och att det innehåller stabiliseringsmedlet Povidon (PolyVinlyPyrrolidon, PVP) som av vissa anses ge allergiska reaktioner.

gorila-gel-tall-main
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Niklas Gustafsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB