Startsida / Inlägg

Anton Frans – solglasögon som gör skillnad

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Anton Frans är ett svenskt koncept kopplat till välgörenhet där 200 kronor per glasögon går till en organisation som kan göra skillnad. Jag valde att ge 200 kr till Alzeimerfonden. Modellen jag valde heter Aviator
Anton Frans är ett svenskt koncept kopplat till välgörenhet där 200 kronor per glasögon går till en organisation som kan göra skillnad. Jag valde att ge 200 kr till Alzeimerfonden. Modellen jag valde heter Alska och är av Aviator-typ.

Lurar du på ett par nya solglasögon i sommar? Låt det då bli ett par från Anton Frans. 

Vi har startat upp ganska nyligen och nu jobbar vi för att knyta till oss fler organisationer så att valmöjligheterna blir större att ge till en organisation som man brinner för. Att Alzheimersfonden finns med är för att den sjukdomen finns inom familjen och därför låg oss varmt om hjärtat, berättar Thomas Fransson, en av grundarna till startupen Anton Frans

Ännu så länge finns det tre modeller av italienska bågar att välja mellan. Bågarna är väldigt gedigna och känns rejäla. Min man har redan snott åt sig bågarna på senaste bilturen genom Skåne.

Vi som bär AntonFrans är inga hjältar eller missionärer. Vi är schyssta människor som försöker göra lite skillnad. Inte för att vi kan, utan för att vi måste”, står det på Anton Frans senaste Instagramuppdatering. Allt för få förstår att man faktiskt kan göra skillnad genom aktiva val.

From Sweden with love står det i skalmarna. Foto: Anton Frans
From Sweden with love står det i skalmarna. Foto: Anton Frans

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Lina Thorén, Elvira S. Barsotti och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB