Startsida / Inlägg

Silispongen – ny hajpad applikator

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

screen-shot-2016-12-01-at-17-47-56
Efter framgången och hajpen med diverse svampapplikatorer och beautyblenders har Molly Cosmetics lanserat en helt ny genomskinligt alternativ som både sparar på dina makeup-produkter (typ foundation, rouge etc.) och underlättar den visuella upplevelsen (…du ser vad du håller på med…).

Silispongen, som kostar runt hundralappen, är en genomskinlig make up-applikator framtagen för att ge en jämn yta för underlagskrämen och andra ansiktsprodukter. Materialet är silikon, vilket absorberar noll av produkterna du använder jämfört med svampbaserade applikatorer. Eller penslar där det bara säger slurp i flaskan…

Det som är smart med den här transparenta applikatorn är att du kan se igenom den samtidigt som du jobbar in produkten i hyn. Du sparar tid och får en mer exakt finish. Jag har inte provat den själv, men jag gissar att makeupartister kommer att älska den här transparenta rackaren!

Silikon är också hygieniskt, lätt att rengöra och inga baskilusker kan börja växa i den… Och du rengör den med tvål och vatten. När du är trött på den återvinner du den i plastbehållaren på avfallsstationen. Så även en LOHAS som jag kan gilla den.

Silispongen sålde slut på bara tre veckor efter lanseringenMolly Cosmetics webbplats och beräknas vara tillbaka på lagerhyllorna dagarna innan julafton. Ring tomten! De levererar fraktfritt över hela världen!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB