Startsida / Inlägg

8 sköna presenter till ditt hjärta

av Petra Weiss

Glömt köpa något till din Valentine? Eller du kanske helt enkelt borde ge dig själv lite extra kärlek idag!
Här är 8 hjärtliga sista-minuten-presenter som gör dagen ännu lite mera rosa.

two_hearts_bathing_as_one_bath_oil_springNej den går inte att äta, trots att den ser lika delikat ut som ett färsk, jordgubbsdoftande smågodis. Istället ska ”Two hearts beating as one” från Lush tas med in i badet där den förvandlas till en ros- och ylangdoftande olja med smörig känsla av kakao. Pris: 39 kr.

ace-of-hearts-hard-paste-100ml-1904-102-0100_1Lagt kort ligger sägs det, men med ”Ace of hearts Hard Paste” är tanken att åtminstone håret ska stå upp. Eller möjligen få lite stadga och struktur. Perfekt för den hårfagre! Pris: 179 kr/100 ml.

kiss-me-balm.82680Kyssäkta blir man med Sephoras söta ”Kiss Me Balm” som har en tilltalande äggande rund form som liksom bor i en slags rymdkapsel i miniatyr. Härligt om man har en svävande nykär känsla! Pris: 95 kr.

174805

Man kan aldrig få nog av rosa. Det vet både vi och Make Up Store som släppt en limiterad upplaga av sin palett ”12 shades of pink”. För den som behöver sätta lite extra färg på dagen. Pris: ca 700 kr.

21APZOFRFD_88249299_FrontEn klassiker som aldrig blir fel! Luvligt sockrade geléhjärtan smälter dessutom inte när det hettar till och ger inga fläckar på kläderna! Win win med andra ord, särskilt som Åhléns geléhjärtan är Fairtrade och har råvaror som odlats utan bekämpningsmedel och konstgödsel. Kärlek på alla håll med andra ord! Pris: 39 kr.

23APTS3HCD_7333102033090_frontIngen är för cool för att ha hjärtan på kalsongerna och strumporna. Samtidigt. Kanske för att man oftast inte ser dem samtidigt. Eller borde åtminstone inte. Hur som helst är Happy Socks lilla hjärtliga mjuka paket nästan lika sockersött som geléhjärtan. Pris: 250 kr.

scentedcandle_yourvalentine_500x500Alla vill lukta gott idag! Eller åtminstone att det oftar gott någonstans i närheten, och är det inga nybakta bullar i ugnen än, så kanske ”Fragrance Library Candle Your Valentine” från Make Up Store funkar lika bra. Pris: 345 kr.

kiss_me_quick_soap_valentines_commerceÅrets roligaste tillskott i tvagningsritualen är utan tvekan Lush tvättkort ”Kiss me quick”. Med det kan din kärlek alltid vara redo för en romantisk dusch med doft av färskt äpple. Allt som krävs är en plånbok att lägga det i eftersom hudkontakt får även den att smälta. Pris: 29 kr.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB