Startsida / Inlägg

Kakan Hermansson – Årets skönhetsskribent 2017

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
kakanhermansson.05
Kakan Hermansson har blivit utsedd till Årets skönhetsskribent 2017, av Apoteket AB

Yes, min beautykollega Kakan Hermansson (som bloggar på Elle) har blivit utsedd till Årets skönhetsskribent 2017 av Apoteket AB. Jag var själv nominerad till det här prestigefulla priset för två år sedan och jag var stolt bara över att vara nominerad eftersom det finns sjukt många bra influencers i skönhetssfären just nu. Då vann Jessica Blockström från Femina årets skönhetsskribent 2015. Och förra året var det Annahita Yazdi, på Whinar.se. Alla sköna bönor i trio med bumba.

Förutom att Kakan driver den braiga podcasten ”Under ytan” så är Kakan väldigt engagerad i skönhetsprodukter. Syror är det hon älskar mest. Vi brukar ha lite syrasnack då och då.

Det andra pluset är att Kakan är skåning så jag fattar precis vad hon menar när hon väl bräker på. Det tredje som är skönt med Kakan är att hon spelat handball på hög nivå. Kan tänka mig att det är som att springa in  i en vägg vid niometerslinjen.

Det fjärde: Hon är inkluderande. Även om hon inte inkluderat mig i sin podcast Under ytan ännu så hävdar jag fortfarande att hon är inkluderande… Det är en bra egenskap.

Det femte pluset med Kakan är att hon redan, trots sin ringa ålder är en arg tant. Ett tag var det bara Linnea Öst och jag som satt på pressmötena och räckte upp handen och ställde obekväma frågor till PR-agenterna eller producenterna. Nu är vi flera stycken! Kicki Norman hakade på efter några år!

Kakan är därmed 5 plus enligt skär kvällstidningsjournalistik. +++++.

Så här tycker Kakan själv om utmärkelsen (citaten från Apotekets pressutskick)

Priset gör mig så otroligt glad och tacksam, och jag är sjukt hedrad över att bli utsedd till Årets Skönhetsskribent 2017. Det betyder mycket för mig att Apoteket, juryn, och alla som har röstat, ser mitt arbete för att öka jämställdheten och inkludera fler i skönhetssamtalet,” säger Kakan Hermansson.

 

 

 

 

 

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB