Startsida / Inlägg

10 sköna presenter till pappa på hans dag

av Petra Weiss

Glömt bort att det är pappas dag i morgon? Här är 10 krämiga, väldoftande sista-minuten presenter som passar perfekt på fars dag!

dr-belter-man-comfort-cream1s-300-300

 

Dr Belter ”Man”
Tyska hudvårdsmärket Dr Belter har produkter som är baserade på avancerade aktiva ingredienser i kombination med naturliga och ekologiska råvaror där alltid minst 95-100%  av ingredienser är av naturligt ursprung. De är fria från mineraloljor, silikoner och parabener. Serien ”Man” är utformade för att passa  manliga hud och motverkar effekterna av rakning, stress och förorening.
www.hudologi.se

 

 

1511010_1The Organic Pharmacy ”Manuka Face Cream”
En lätt ansiktskräm som är fylld med antiseptisk rosenmyrten, balanserande cederträ och lindrande lavendel. Perfekt nu när det kommer kyligt väder när huden beter sig obehagligt rebelliskt! Även bra mot akne om pappa behöver lite hjälp mot hudproblem.
Pris: 529 kr/50 ml
www.skincity.se

 

Bvlgari-Man-Wood-Essence-EDP-100ml__96754.1536066139.380.507 Bvlgari ”Wood Essence”
Bvlgaris nya doft Wood Essence, skapad av parfymören Alberto Morillas är inspirerad av naturen med doftnoter som citrus, koriander, cypress, vetiver och en maskulin not av cederträ.
Flaskans design är inspirerad av Bvlgaris herrklockor och den gröna färgen som skiftar i brunt är inspirerad av den dominerande doftnoten vetiver.
Pris: 750 kr/60 ml/EdP
www.nk.se

 

 

toppik_burk_500x500

Toppik ”Hair building fibers”
Om pappa börar bli lite tunnhårig kanske han vågar testa Toppik som består av små små mikrofibrer som appliceras i håret och som tack vare en avancerad tillverkningsprocess fäster sig till hårstrån amed hjälp av dess statiska elektricitet och ger en illusion av mer hår. Finns i flera nyanser! Pris: från 235 kr.
www.eleven.se

 

 

 

 

                                                                             

Mr Natty ”Beard Balm Shipwreck limited edition”
2851020Är pappa skäggig är det här skäggvaxet perfekt för att hålla skägg och skäggbotten återfuktat och fräscht. Innehåller  återfuktande sheasmör och olivolja, samt bivax som är känt för sina anti-inflammatoriska egenskaper och motverkar eventuell klåda. Doftar maskulint av vetiver och patchouli.
Pris: 199 kr/60 ml
www.grooming.se

 

 

 

 

0321023ZIRH ”Shave Cream”
Den skägglösa pappan behöver givetvis en rakkräm, som till exempel den här vårdande rakkrämen med aloe vera som skyddar huden och håller den återfuktad.Pris: 269 kr/250 ml
www.grooming.se

 

 

 

 

 

20862_3                                                                          Benjamin Barber
”Nobel Safety Wengé Razor”

Inte bara praktiskt utan också snygg är den här säkerhetshyveln i klassisk design med handtag i wengéträ och snygga kromdetaljer.
Pris: 795 kr

 

 

 

 

 

 

17326223103_FULLByredo ”Bal D’Afrique Body Wash”
Svenska parfymhuset Byredos klassiska unisexdoft är en varm och romantisk vetiverdoft som inspirerats av det sena 1920-talets Paris och den tidens fascination för afrikansk kultur, konst, musik och dans.
Pris: 350 kr/225 ml

 

 

 

 

 

7545_ind_Glow-Laid-500Dermalogica ”12 days to glow”
Till pappan som älskar jul! Dermalogicas julkalender innehåller 12 produkter i resestorlek för 12 dagar i december! De övriga 12? Där får du improvisera lite!
Pris: 995 kr
www.gents.se

 

 

 

 

 

 

s-l640Recipe for men ”Anti-Dandruff Schampoo”
Ibland måste man hjälpa pappa på traven och ge honom en liten hint om vad han verkligen behöver. Som till exempel det här svalkande schampoot som motverkar mjäll och lindrar symptomen. Innehåller Piroctone Olamine som motverkar svampen som orsakar mjäll samt pepparmyntsolja som svalkar, lindrar klåda och stimulerar cirkulationen.
Pris: 180 kr/250 ml
www.bangerhead.se

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB